't Boekels Kwartierke 

 

 

 

 

 

Homepage
Wetenswaardigheden
Optredens
Jubileum
CD- en DVD-informatie
n´n Dikke

 

CD en DVD informatie.Meest recente CD en DVD: "GENIETE" (de blauw).
We zijn heel trots op onze blauwe CD en DVD. We hebben zelfs begrepen dat dit de eerste cabaret DVD is in het Brabants dialect. Een reeks eigengeschreven nummers, vooral het werk van Jan, die laten zien dat er genoeg creativiteiten en mogelijkheden zitten in het Brabants dialect en de Brabantse mentaliteit. Tijdens onze 25 jarig jubileumviering in 2004 heeft de onthulling van de DVD en CD plaatsgevonden. De CD en DVD is te koop tijdens onze optredens of bij één van de leden van 't Boekels Kwartierke. Bent u geinteresseerd, stuur dan even een e-mail (Rianne Rooijakkers ) voor nadere informatie.Zou u ons willen helpen?
We zijn heel benieuwd wat u vindt van onze blauwe CD maar vooral ook onze DVD. We zouden het heel erg fijn vinden als u ons een e-mail (Rianne Rooijakkers ) wil sturen met uw mening, zowel positief als kritische opmerkingen stellen we zeer op prijs. Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite.

Eerder uitgebrachte CD´s:

De eerste CD: "TGE VUL TE VLUG" (de rooi).
´Tge vul te vlug´ is de titel van de eerste CD. Deze CD is gevarieerd, soms met een vleugje nostalgie, een glimlach en wat zelfspot, hier en daar met een fijnzinnige boodschap verpakt in spitsvondige humor. De CD bevat nummers als ´Wij zijn ´t Boekels Kwartierke´ waarin ze zichzelf voorstellen. Nummers zoals: ´Tge vul te vlug´ (titelsong), ´Laot ze mar zaaie´ en ´Troelala´ vertolken de humor met een knipoog naar gisteren. Met het ´Schud- waggel- wiebel- bengellied´ hebben ze al menig toehoorder feestend op de stoelen gekregen.
Het initiatief voor het opnemen van deze CD kwam vanuit het BLOK, de Boekelse Lokale Omroep Kring. In die tijd waren er nog weinig Brabantse CD´s opgenomen en het BLOK durfde dit avontuur met ´t Boekels Kwartierke aan, en met succes, inmiddels zijn deze CD´s allemaal uitverkocht!
De tweede CD: "DUR ZIN WE WIR" (de gruun).
De tweede CD kreeg de titel ´Dur zin we wir´. Inmiddels had ´t Boekels Kwartierke weer een scala aan nieuwe nummers en hoe leuk is het om dat ook weer te vereeuwigen. Toch weer een hele andere CD dan de rooi maar zeker herkenbaar als een Boekels Kwartierke CD. Zoals ze op het podium zijn, zo herken je ze ook op deze CD. Geen studio toevoegingen maar puur natuur. De liedjes van deze CD houden een spiegel voor met betrekking tot alle ontwikkelingen van de moderne tijd zoals ´Gejat´, ´Eet ze´ en zelfs een waar rap-nummer. Een gedeelte van deze CD is rechtstreeks opgenomen tijdens een life-optreden. Het succesnummer van deze CD is zeker ´Van je hela hola´. Een nummer waarmee de hele zaal van links naar rechts deint. Ook deze CD is uitverkocht.Ons e-mail is Rianne Rooijakkers